Logo Mitella

Eerste Hulp Vereniging

MITELLA

WelkomCursussenTipsNieuwsFoto'sContactLinks
 

Nieuws

Op deze pagina vindt u onder andere een kopie van de berichten die wij op Facebook zetten.23 april 2017:
Nieuwe cursus Eerste Hulp start op 21 september 2017! Schrijf je nu in! Voor meer informatie over de cursusdata, -tijden en -locatie kun je terecht op onze pagina met cursusinformatie.

15 januari 2017:
Meer cursusdata en -tijden zijn bekend geworden! Kijk op onze website http://www.ehbo-mitella.nl/cursussen.html. Let op: Vivium-leden komen in aanmerking voor kortingen op de cursusprijzen. Voor meer informatie kijk op https://www.vivium.nl/cursusaanbod/ehbo/312/


19 december 2016:

Onze nieuwe cursusdata zijn bekend. Kijk bij Cursussen voor meer informatie.

18 december 2016:
Vivium Zorggroep en Mitella gaan in 2017 samenwerken. Mitella zal voor de leden van Vivium Zorggroep tegen gereduceerde tarieven diverse EHBO cursussen verzorgen waaronder de basiscursus EHBO, basiscursus Eerste Hulp aan Kinderen en de cursus "Reanimatie en bediener AED". Kijk voor meer informatie bij Cursussen of op de website van Vivium Zorggroep.

8 september 2016:
Zondag 2 oktober is het Nationale Hulpverlenersdag en dan vertellen hulpverleners van politie, brandweer, ambulance, duikteams en de reddingshelicopters alles over hun werk. Dat mag je niet missen! Voor meer informatie kijk op www.nationalehulpverlenersdag.nl.
 
 
8 september 2016:
Naar school gaan is minder gevaarlijk dan de weg terug. Kinderen die na een lange dag in de leerboeken naar huis gaan, lopen veel meer kans betrokken te raken bij een ongeluk. Wil je meer weten? Klik dan hier.
 
Logo Facebook© E.H.V. Mitella